Vizita e Rektorit te UBT ne NGU

Rektori i Universitetit Bujqësor të Tiranës (UBT), Prof. Dr. Fatbardh Sallaku dhe Rektori i Hochschule für Wirtschaft und Umwelt Nürtingen-Geisslingen (HfWU), Prof. Dr. Andreas Frey, nënshkruan një marrëveshje t ……………

DualAFS seminare eLearning ne Kosove dhe Shqiperi, Shtator 2022

Hannu Viitala, nga Universiteti i Shkencave te Aplikuara, Savonia zhvilloi seminare ne Kosove dhe Shqiperi ……………

BE per ditet e rinise, ne Tirane

BE më datat 11 dhe 12 tetor 2022 organizoi ditët e rinisë, ku u zhvilluan një sërë ngjarjesh të orientuara drejt rinisë të quajtura “BE për Ditet e Rinisë”. ……………

Takimi në kuadër të projektit DualAFS në Korçë, Shqipëri – shkëmbimi i eksperincave dhe ideve në integrimin e praktikës në programet e studimit të shkencave bujqësore

Gjatë periudhës  26.09.2022 dhe 01.10.2022 partnerët e projektit DualAFS u takuan dhe morën pjesë në workshop-in dhe takimin e komitetit drejtues të projektit, në  Universitetin Fan S. Noli, Korçë., ……………

Pjesëmarrje në Kongresin Botëror ISAE 2022

Përfaqësuesit (Skender Muji dhe Alltane Kryeziu) e Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, marrin pjesë në Kongresin Botëror ISAE 2022, ……………

Levizjet e stafit akademik te Universitetit “Fan S. Noli” Korçë, drejt Universitetit Nuertingen-Geislingen, Gjermani

Më 15 Maj 2022, Universiteti Nuertingen-Geislingen”, priti për trajnim dhe shkëmbim experience dy lektorët e Universitetit “Fan S. Noli” Korçë……………

Lëvizjet e stafit akademik nga Universiteti i Prishtinës, Kosovë në Universitetin Savonia, Finlandë

Universiteti i Shkencave të Aplikuara, Savonia, Finlandë, organizoi lëvizjet me synim trainimin e stafit akademik në periudhën 21 Mars deri 2 Prill 2022……………

Takimi në Finlandë – Përfitimi nga shembulli i Universitetit të Shkencave të Aplikuara, Savonia

Anëtarët e konsorciumit të projektit u takuan në Iisalmi, Finlandë, në periudhën  20-25 Mars 2022, në Universitetin e Shkencave të Aplikuara, Savonia………….

Infrastrukturë moderne dixhitale dhe metodologji bashkëkohore për mësimdhënie (e- Learning), UBT

Universiteti Bujqësor i Tiranës siguron infrastrukturë moderne dixhitale dhe metodologji bashkëkohore për mësimdhënie (e- Learning), kërkim shkencor dhe trajnime në fushën e Zooteknisë……….

Universiti “Isa Boletini” i Mitrovices, organizoi konferencen e dyte nderkombetare ne kuader te projektit DualAFS

Konferenca në kuadër të “Punëtorisësë 2-të Ndërkombëtare”, Kurrikulat e dyfishta – Projekti Studimi dhe Praktika e Punës në Bujqësi dhe Siguria Ushqimore, u mbajt më 3 mars 2022, ……………..

Inagurimi i klases hibride ne kuader te projektit DualAFS ne Universitetin e Korces

Në datë 7 Shkurt 2022, Ambasadori i BE në Shqipëri Z. Luigi Soreca zgjodhi Universitetin “Fan S. Noli” për të shpallur fushatën ………..

Seminar Ndërkombëtar me temë “E ardhmja e studimeve universitare në shkencat bujqësore”

Universiteti Bujqësor i Tiranës (UBT) organizoi një Seminar Ndërkombëtar me temë “E ardhmja e studimeve universitare në shkencat bujqësore”…

Universiteti Nuertingen-Geislingen zhvillon arsimin e lartë Dual në vendet e Ballkanit Perëndimor

Në një projekt të programit Erasmus+ financuar nga Komisioni Europian…

Tavolinë rrumbullake – Implementimi i kurikulës Duale

Edukim dhe Formim praktik në menaxhimin e agrobiznesit, Korçë